shadow

Nieuwe router

Na meer dan 3 jaar een archer C7 v1 te hebben gebruikt op aandrang van de gebruikers toch maar eens gekeken naar een stabielere router. Ik moet zeggen je went aan instabiliteit, niet goed werken dan maar resetten.Eerst Ziggo is gepeild , zij zagen geen gekke dingen in mijn verbinding.

Dus welke router, het liefst 1 waarvan de firmware al uitgekristalliseerd is en die goede recencies heeft voor een aantrekkelijke prijs. Uiteindelijk is het de Netgear nighthawk R7000 geworden(a 133 euro), prijs was pittig vond ik maar wat een verademing.

Installatie gaat via een webinterface en daarna heerlijk stabiel internet ook wanneer er veel clients zijn, credo:had ik veel eerder moeten doen(oh ja de archer staat te koop:))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *